Accu en benzine bosmaaiers

Elektrisch, benzine en accu

Onze accu en benzine bosmaaiers zijn van het Zweedse topmerk Husqvarna. Wenst u een elektrisch toestel dat geschikt is voor kleinere oppervlakten in bijvoorbeeld uw privétuin? Dan raden wij u Makita aan.

Onverslaanbaar, ook op complexe terreinen

Trimmers met vermogen, duurzaamheid en veelzijdigheid voor mensen die hun tuin in vorm willen houden. Hun lage gewicht maakt deze machines uitzonderlijk flexibel. Ze maken weinig geluid, wat ideaal is voor wie in een woonwijk woont.

Motorzeisen, speciaal ontwikkeld voor een ergonomische bediening

Ontworpen met dezelfde standaard als professionele motorzeisen, gemaakt om het werk efficiënter uit te voeren, met minder inspanning en in zo min mogelijk tijd. Alle modellen zijn lichtgewicht, sterk en goed gebalanceerd en worden geleverd met veel praktische functies.

Prestaties van een benzine model- maar dan zonder de benzine

Geluidsarme, zeer eenvoudig te gebruiken lichtgewicht trimmer met een perfecte balans voor de veeleisende consument. Levert uitstekende prestaties.


Dit toestel behoort tot de Husqvarna Accu serie, een reeks hoog presterende tuinmachines met een krachtige 36V Li-ion accu. De accu en speciaal ontwikkelde borstelloze motor zorgen voor prestaties die vergelijkbaar zijn met benzineproducten. Door de uitwisselbare accu kunt u de accu van het ene product uit de Accu Series in het andere zetten en door blijven werken.

Onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten, aanbiedingen en uitzonderlijke stocksales, schrijf dan in op onze nieuwsbrief.

Volg ons

>
Website gemaakt met door Adbuddy
Copyright © 2024 - Pro Garden Bvba. All rights reserved.