Eliet en Jo Beau

Hakselaars

Kom kennismaken met het volledige gamma (elektrisch en benzine) hakselaars van Eliet en Jo Beau. Dit zijn Belgische merken met een zéér degelijke kwaliteit.

Voor de grote werken bieden wij TS Industrie en Jensen machines aan.

De Eliet versnipperaars zijn uitgerust met het gepatenteerde Eliet Hakbijlprincipe™. Deze versnippertechnologie gebruikt de zwakte van het hout door het in de vezelrichting te snijden.

De messen van Eliet versnipperaars hakken net als miniatuur kliefbijltjes op het groenafval in. Het hout wordt hierbij in de vezelrichting open gekliefd en afgesneden. Per minuut wordt deze cyclus duizenden keren herhaald door het grote aantal messen. Dit levert kleine uniforme snippers op, die perfect kunnen dienen als mulchlaag voor de bodem of voor uw compostvat.

De Jo Beau is een echte houthakselaar en in mindere mate groenafval. De machines zijn compact maar professioneel te gebruiken in tuin, park, bos,...

De uitvoer van de snippers gebeurd op een hoogte waar een kruiwagen of aanhangwagen gemakkelijk kan ondergezet worden. Op die manier hoeft u geen dubbel werk meer te verrichten en bespaart daardoor veel tijd, energie en geld! De machines hebben een eenvoudige doch zeer robuuste constructie, die gepaard gaat met een eenvoud in onderhoud. De messen zijn in een handomdraai gedraaid of vervangen.

Onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten, aanbiedingen en uitzonderlijke stocksales, schrijf dan in op onze nieuwsbrief.

Volg ons

>
Website gemaakt met door Adbuddy
Copyright © 2024 - Pro Garden Bvba. All rights reserved.