Elektische, accu en benzine kettingzagen

Kettingzagen

Wij werken met het Zweedse merk Husqvarna voor benzine en accu uitvoeringen en met Makita voor de elektrische uitvoeringen.

Husqvarna benzine kettingzagen

Het merk Husqvarna verbetert hun kettingzagen jaar na jaar om ze het vermogen, prestaties en design te geven dat aan uw verwachtingen voldoet.

Ons assortiment kettingzagen biedt u enkele van de meest geavanceerde oplossingen op het gebied van kettingzaagontwikkeling. Het assortiment bestaat uit grote en kleinere zagen, zagen om te vellen en te snoeien en dat in verschillende prijsklassen.

Husqvarna accu kettingzagen

Deze accu kettingzagen realiseren dezelfde prestaties als een benzine model maar dan zonder de benzine.

De Husqvarna Accu serie is een reeks hoog presterende gereedschappen met een krachtige 36V Li-ion accu. De accu en speciaal ontwikkelde borstelloze motor zorgen voor prestaties die vergelijkbaar zijn met benzineproducten. Door de uitwisselbare accu kunt u de accu van het ene product uit de Accu Series in het andere zetten en door blijven werken.

Makita elektrische kettingzagen

Krachtige en robuuste elektrische kettingzagen, ideaal voor het intensief verzagen van brandhout, voor zwaardere snoeiwerkzaamheden en occasioneel vellen van bomen rond het huis. Ook voor zwaar afkortwerk binnenshuis in houthandels en timmerwerkplaatsen.

Onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten, aanbiedingen en uitzonderlijke stocksales, schrijf dan in op onze nieuwsbrief.

Volg ons

>
Website gemaakt met door Adbuddy
Copyright © 2024 - Pro Garden Bvba. All rights reserved.