Wat kan een robotmaaier voor u betekenen?

Robotmaaiers, voor particulieren en professionals. Ook voor tuinfirma’s.

Robotmaaien: een moderne oplossing die u tijd bespaart en voor een perfect onderhouden gazon zorgt!
Ruim 15 jaar geleden verkochten wij onze eerste robotmaaier of automatische grasmaaier. Vandaag beschikken we over een bijzonder grote knowhow, uniek in onze regio.

Waarin onderscheiden we ons

Advies en een vlekkeloze service zijn onze troefen maar daar stopt het natuurlijk niet bij. Hier begint het pas;)

Eenvoudige installatie

Pro-Garden zorgt voor een volledige installatie van de automatische grasmaaier in uw tuin. De oppervlakte waarin het toestel werkt, wordt ‘aangeduid’ door een begrenzingsdraad. Een machine freest die draad in de grond tot op ongeveer 6 cm diep. U kan hierna nog probleemloos verticuteren.

Premium merken

Door onze jarenlange ervaring weten wij welke de allerbeste merken op de markt zijn. Bij de meeste toestellen geven wij dan ook een exclusieve ‘niet tevreden 100% geld terug garantie’ (onder voorwaarden).

Excellent onderhoud

Wij bieden u optioneel een onderhoudscontract aan met een full service. Wij plaatsen een printplaat in uw robotmaaier. Wanneer die een foutmelding zendt, kunnen wij een interventie uitvoeren.

Ook voor tuinbedrijven

Wij werken ook regelmatig samen met tuinbedrijven. Maak een afspraak zodat wij de voordelen van onze samenwerking kunnen verduidelijken.

Onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten, aanbiedingen en uitzonderlijke stocksales, schrijf dan in op onze nieuwsbrief.

Volg ons

>
Website gemaakt met door Adbuddy
Copyright © 2024 - Pro Garden Bvba. All rights reserved.